Üdvözlöm!

Ádok Anikó vagyok.

Két gyönyörű kislány Nikolett és Renáta büszke édesanyja vagyok. A vasalás szolgáltatást Szegeden, 2010. októberében elsőként indítottam, jelenleg egyéni vállalkozásban végzem a munkát.

Hogy miért?

Mikor Renáta 2 éves lett, szerettem volna munkába állni. Végzettségeim ellenére, két gyermekes édesanyaként számos álláshirdetésre adtam be az önéletrajzomat, de pályázataimat (általában gyermekeimre való hivatkozással) folyamatosan elutasították. Ezt hihetetlen kudarcként fogtam fel, és elmondhatatlanul frusztrált a munkanélküliség gondolata, illetve ennek vonzatai is. Belefáradva a tétlenségbe és a kiszolgáltatottságba, úgy gondoltam, ha munkát mástól nem kapok, akkor nekem kell kitalálnom valamit!

Egy fárasztó vasalást követően jött az ötlet. Vasalni fogok!!!

A vasalás mindenki számára egyformán fárasztó, helyhez kötött, időrabló, megterhelő és unalmas.
Nekem munka kell, másoknak pedig segítség.
Úgy gondoltam, hogy az anyukám precizitását örökölve és tanulva, bizonyára megfelel másoknak is a vasalási tudásom.
Az árakat is ennek megfelelően (az országosnál lényegesen alacsonyabban) határoztam meg. Mivel a vasalást és a szállítást is személyesen Én végzem, ezért nem kell alkalmazottakra költenem. Nem a meggazdagodás vezérel, hanem szimplán a tisztességes megélhetés, és a gyermekeim felnevelése. Ennek a tükrében, a munkámmal minden körülmények között próbálok megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak és követelményeknek abban bízva, hogy ez által a munkahelyem hosszú időre biztosítva lesz.
 

Fordítson több időt Családjára, Ismerőseire, Barátaira vagy akár a munkájára, a vasalást pedig bízza Rám!

Telefonszámunk: 06-30-948-4348