Általános szerződési feltételek

Területi hatály:
A vállalkozás a szolgáltató tevékenységet Szeged belterületén végzi. Ezen a területen kívülről érkező megrendelések esetében távolságtól függően, előre egyeztetett kiszállási díjat számíthat fel.

A megrendelés menete:
Megrendelő rendelését telefonon adhatja le.
Megrendelő az egyeztetett átvételi-átadási időt legkésőbb 1 órával a tervezett találkozó előtt jogosult megváltoztatni. Ha erre nem kerül sor, cégünk jogosult kiszállásonként bruttó 1000,- Ft kiszállási díjat felszámolni.
A futárnak történő ruhaátadáskor a megrendelőnek jelezni kell minden speciális igényét, ami a vasalást, ruhakezelést, illetve, hajtogatást és a visszaszállítást érinti. Cégünk a vasalás előtt minden ruhadarabot átellenőriz és még a munka megkezdése előtt, dokumentál minden esetleges sérülést, illetve jelzi az ügyfél felé.
Cégünk jogosult olyan ruhaneműk vasalására vonatkozó megbízástól elállni, melyek kivasalása indokolatlanul nagy kockázatot és/vagy aránytalanul sok munkaórát kívánna.

Árak, fizetési feltételek:
A szóróanyagokon és a weboldalon feltüntetett árak bruttó árak. A szolgáltatás ellenértékének kifizetésére a kivasalt ruhák megrendelőnél történő átvételekor, készpénzben, számla ellenében kerül sor.

Minőségi garancia:
Cégünk a legmodernebb technika és képzett személyzet bevetésével biztosítja a legmagasabb színvonalú vasalás elvégzését. Ha a megrendelő mégis minőségi kifogással élne, akkor cégünk lehetővé teszi, hogy azoknál a ruhadaraboknál vagy abban a súlyban, amelynél a minőségi kifogás fennállt, a megrendelő ingyenes szolgáltatásban részesüljön.

Felelősség:
Munkám során kiemelten kezelem az Ön ruháit és vagy textíliáit, mely a ruha átvételétől egészen a visszaszállítás és átadás pillanatáig tart. Cégünk a lehető legnagyobb gondossággal jár el a folyamat minden pontján, biztosítva a kiváló minőséget. Mindazonáltal, ha esetlegesen előfordul, és bizonyítottá válik, hogy a hogy a ruha vasalása során megsérült vagy tönkre ment, cégünk ruhadarabonként maximálisan 5.000,- Ft kártérítés megfizetését teljesíti.

Jogok, adatvédelem:
A honlapon található tartalom az egyéni vállalkozás szellemi tulajdona. Cégünk fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az évi LXIII. tv. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről), valamint az évi CVIII. tv. (Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) vonatkozó rendelkezései alapján Ön a weboldalra történő regisztrációval és a telefonos megrendelése során közölt adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a vállakozás az Ön adatait szükség szerint a megrendelésének kezelése során, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni. (Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.)

Vállalkozás adatok: Ádok Anikó E.V. 6791 Szeged, Gesztenye u. 2/b | Adószám: 67800357-1-26 | Kisadózódó